Festivalsjef Maiken Johansen og HR-sjef i Ferooglobe Mangan, Eli Anita Åstrøm.

Ferroglobe Mangan og Verket viderefører samarbeidet

Skrevet av Redaksjonen
22.07.2019 19:42 - OPPDATERT 23.07.2019 06:43

Ferroglobe Mangan fornyer samarbeidet med Verket Musikkfestival og inngår ny treårsavtale, fra 2020 – 2022.

Det jobbes intensivt med årets Verket  som arrangeres 23. og 24. august. Samtidig er festivalen i god gang med 2020. Samarbeidsavtaler for neste år skal på plass i god tid. En av partnerne som ønsker en ny periode er Ferroglobe Mangan, skriver Verket i en pressemelding. 

 Ferroglobe Mangan har 89 ansatte og produserer manganlegering som er et tilsetningsstoff stålindustrien bruker. Markedet er hovedsakelig stålverk i Europa, og selv om ikke kundene befinner seg her, gjør de ansatte det, og bedriften er derfor opptatt av et godt og levende lokalmiljø.

- Samarbeidet har så langt fungert bra. Verket har mange tilbud og gjør det beste for å ta godt vare på sine samarbeidspartnere, sier HR-sjef i Ferooglobe Mangan, Eli Anita Åstrøm. 

Hun mener Verket bygger lokalmiljøet og regionen og bedriften vil være del av en festival som markedsfører Mo og Helgeland på positivt vis. 

- Verket er blant de største arrangementene Ferroglobe Mangan samarbeider med. Tyngde, størrelse og synlighet er viktig, og merkevaren Verket er kjent utover Ranas grenser. Vi støtter en del mindre nisjeidretter og arrangementer, for mangfold i interesser og tilbud er viktig for oss, det gjenspeiler jo våre ansatte og de som bor i kommunen. Men det er også viktig å beholde og utvikle de store. Det er ingen selvfølge at vi har et så stort arrangement som Verket i Mo i Rana. 

 

- Det er alltid hyggelig å få fornyet tillit, og det er selvsagt særdeles viktig for Verket å ha høy tillit hos næringslivet og samarbeidspartnere. Vi må da sørge for å levere et godt produkt hvert år og ha fokus på forbedring også i jobben vi gjør for samarbeidspartnere, sier festivalsjef Maiken Johansen. 

 Åstrøm registrerer at de ansatte ofte trekker frem Madrugada som bandet de gleder seg mest til å se i år når det snakkes om Verket i lunsjpausene. 

- Og det gjør jeg også. Jeg ser i tillegg frem til Adam Douglas som jeg så på Kroglia Kulturgård. Ellers er det mange hos oss som nevner at de ønsker mer kjent rock. Så selv om vi i år har Black Debbath og Valentourettes på plakaten, så får bookingsjefen notere seg at det er mange rockeglade i industriparken som vil ha enda mer god rock i 2020. 

Les mer om:

Verket Ferroglobe
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.