Angelica Unosen (f.v.), Victoria Søfting og Maria Johansen er lykkelige for å nok en gang få lov å bidra under Vinterlysfestivalen. Foto: Hedda Hiller

Festivaldyr for tredje år på rad

Skrevet av Hedda Hiller
10.02.2018 14:53 - OPPDATERT 10.02.2018 15:58

– Da vi skjønte at det ble for få festivaldyr i andre klasse var vi snare til å melde oss!

Andre klasse på dramalinja ved Polarsirkelen videregående skole er tradisjonelt de som sørger for å fore Vinterlys med festivaldyr som skal spre glede under festivalen. Angelica Unosen, Victoria Søfting og Maria Johansen er dermed litt utenom det vanlige glad i å stille opp som frivillige for Vinterlys. Dette er deres tredje år.

– Vi har vært med helt siden vi begynte på dramalinja, vi, sier Angelica.

– Da vi skjønte at de ble for få i andre klasse var vi snare om å melde oss. Dette ville vi være med på - også i år, sier Victoria. 

LES OGSÅ: Se bildene fra åpningen og festivaltoget

– Det er nesten høytid for oss dette. Det er veldig gøy å få være en del av festivalen på denne måten, og være med å spre smil og sprudle, sier Maria.

De tre får festivalpass som takk for hjelpen. Det betyr at de kan få med seg alle forestillingene de vil, så lenge det er ledige plasser.

– Så hele uka blir det å ta bussen nedover rett etter skolen og dra direkte på teatret. Vi skal ha med oss mest mulig, sier Angelica. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.