Illustrasjonsfoto

Feststøy, beruset tenåring og krangling på utested

Skrevet av Hedda Hiller
02.12.2018 08:40

Lørdagskvelden startet for politiets del med en ordensforstyrrelse i grubenområdet. Patruljen rykket ut til stedet med pålegg om å dempe musikken og holde normal ro frem til i dag. 

Senere på kvelden påtraff politiet en overstadig beruset 19-åring. Vedkommende falt flere ganger i grøfta, og var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Politiet kjørte han derfor hjem, og avleverte ham til moren. 

I ettida rykket politiet ut til en ordensforstyrrelse på et utested. To personer hadde kranglet, og det var tildels ampert. Da politiet ankom stedet hadde partene forlatt. 

Litt senere oppsto det igjen krangel på et utested i sentrum. Her ble begge involverte bortvist, og politiet valgte å kjøre den ene parten hjem, for å holde ham unna stedet. 

– Mo i Rana har ikke hatt den største trykken i kveld, men vi har hatt nok å gjøre i resten av fylket, spesielt i Vesterålen, sier operasjonsleder i Nordland politidistrikt, Kenneth Magnussen. 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.