Full stopp i trafikken på E6 i Grane etter front mot front-kollisjon Foto: Atle Jørgensen

Fire personer til sykehus etter front-kollisjon på E6

Skrevet av Roger Marthinsen
05.04.2021 13:41 - OPPDATERT 05.04.2021 13:55

Flere personer transportert til sykehus i Mo i Rana og Sandnessjøen etter trafikkulykke.

Fire biler med i alt syv personer var involvert i en frontkollisjon på E6 i Grane, mandag formiddag. Totalt 7 personer skal ha vært involvert i ulykken. Fire av de involverte er transportert til sykehus i henholdsavis Mo i Rana og Sandnessjøen. 

Nordland politidistrikts operasjonssentral meldte om ulykken klokken 11:16. En halvtimes tid senere ble det meldt at en person satt en stund fastklemt i et av kjøretøyene. Klokken 12:17 ble det rapportert at personen var frigjort fra kjøretøyet og behandles av helsepersonell, melder politiet i Nordland.

Det var en kvinne i 20-årene som satt fastklemt etter kollisjonen. Hun er nå fløyet til  sykehuset i Sandnessjøen med luftambulanse. I tillegg er rre andre personer er kjørt til sykehus med ambulansebil.

– En person er fløyet med luftambulanse til Sandnessjøen. To personer er kjørt med ambulanse til sykehus i Sandnessjøen og en person er kjørt til sykehus i Rana. Totalt sju personer var involvert i ulykken, opplyser Nordland politidistrikts operasjonssentral.

Operasjonsleder i Nordland politidistrikt, Mads Bernhoft, sier til NTB at det er snakk om en frontkollisjon. I tillegg skal to andre biler ha fått skader. Det er også involvert en tilhenger.

– Bilberging holder på å berge kjøretøy. Det er store materiale skader, sier Bernhoft.

Klokken 13:42 melder Vegtrafikksentralen Nord at veien er åpnet for fri ferdsel igjen.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.