På Silent Disco skifter hodetelefonene farge etter hvilken musikk du lytter til.

For første gang kommer det til å være stille på Niveau en hel utekveld

Skrevet av Hedda Hiller
04.07.2019 17:16 - OPPDATERT 04.07.2019 19:30

Niveau tester ut konseptet Silent Disco i morgen.

I morgen vil det for første gang bli arrangert Silent Disco i Mo i Rana. Dette skjer på Niveau, som også kjører gratis inngang som et introduksjonstilbud, slik at publikum kan få teste ut konseptet. 

På Silent Disco har alle deltakere på seg trådløse hodetelefoner, og kan mellom forskjellige frekvenser å danse til. Hodetelefonene skifter også farge etter frekvens, slik at alle vil kunne se hva kompisen på siden av hører på.

– Dette gjør det til en spesiell og spennende atmosfære. Tenk deg selv når du tar av deg hodetelefonene, så hører du alle synger og ingen musikk fra store høyttalere, sier innehaver hos Niveau, Fredrik Jørgensen i en pressemelding. 

– Vi deler ut headset til alle gjestene og musikken vil da spilles kun igjennom disse. Det blir tre ulike kanaler med forskjellige musikksjangre, du vil derfor ha muligheten til å velge hva du vil høre på hele kvelden! Dette kommer til å bli et veldig morsomt konsept å vise frem og vi håper det faller i god smak hos deltakerne. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.