Jøran Fossmo har signert ny kontrakt med Rana FK. Her fra helgens kamp mot Mjølner. Foto: Roger Marthinsen

Forsvarskjempen forlenger – forsvarsrekka komplett

Jøran Fossmo har signert to-årskontrakt med Rana FK. En keeper-kjempe er også spilleklar for klubben – mens noen spillere har forsvunnet fra Rana FK til andre klubber.

Rana FKs midtstopper Jøran Fossmo har signert en to-årskontrakt med klubben.

– Vi kan med stor glede meddele at klubben i går signerte 2-årskontrakt med forsvarsbauta Jøran Fossmo, bekrefter klubben på sin egen Facebook-side.

Dermed har nok en av klubbens erfarne spillere satt navnetrekket på en klubbkontrakt. Fossmo har vært bunnsolid i Rana FKs midtforsvar i første halvdel av sesongen, og nå er det altså klart at han er en av spillerne laget kan regne med også neste sesong. 

Fra før har blant andre back Olav Ekroll Hauknes, stopperkollega Marius Bjørnmyr og back Arve Ekroll Hauknes, signert kontrakt med klubben. Med andre ord har hele forsvarsrekka signert ny kontrakt i år. 

Også spillere som Niklas Bakksjø, Kim André Kristiansen Råde, Fredrik Rise, Anton Pettersen Nordeng, sammen med nykommer Erlend Henriksen og en rekke av klubbens yngre spillere, har signert kontrakt med klubben i løpet av 2021. 

En annen spiller som er spilleklar for Rana FK, er trener Thor-André Olsen. Treneren har fått registrert overgang fra Mo IL Toppfotball til Rana FK, slik at klubben kan anvende han som spiller, slik man har gjort også med Jimmy André Fjelldalselv og Rainer Bergersen. Årsaken til at man har fått Olsen registrert som spiller, er at han i utgangspunktet kan føres opp som reservekeeper på bortekamper i tilfeller der man ikke tar andrekeeper Marcus Wenås med.

En annen spiller som ble klar for Rana FK nylig, er Mathias Forslund Eliassen, som kom fra Mo IL for to uker siden. Etter at overgangen var i orden, har han rukket å spille to kamper for klubbens andrelag i 4. divisjon og fått sin a-lagsdebut. Det siste skjedde da han kom innpå noen minutter i helgens kamp mot Mjølner. 

Mens noen har forlenget og andre har kommet til klubben, er det også en håndfull spillere som de siste dagene har meldt overgang fra Rana FK til andre klubber:

Mathias Løvdal Djønne, som i fjor spilte for Rana FKs juniorlag, er klar for Lurøy FK.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Johannes Fredriksen Hagh, som også har spilt juniorfotball for Rana FK, er klar for Silkefot.

Fahim Yousufi, også han med juniorkamper samt én kamp for klubbens 2. lag, har meldt overgang til Lillestrøm.

Oscar Elvedahl, som fikk ti a-lagskamper for Rana FK i 2019, er klar for en av klubbens rivaler i Norsk Tipping-ligaen; Skjervøy.

Les mer om:

RanaFK
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.