Bjørnar Skjæran og Linda Eide kan begge havne på fylkestinget for Nordland Ap. Foto: Privat

Kan havne på fylkestinget sammen

Skrevet av Roger Marthinsen
07.08.2018 21:00

Linda Eide vil bli fylkestingskandidat for Rana Ap. Bjørnar Skjæran har sagt ja til renominasjon.

Bjørnar Skjæran bekrefter overfor Rana No at han er forespurt av nominasjonskomitéen i Nordland Ap, om renominasjon. Og at han har takket ja til dette.

– Jeg har takket ja til renominasjon i Nordland Arbeiderparti, sier Skjæran, som også er leder for Nordland Arbeiderparti.

Ved fylkestingsvalget i 2015 var Skjæran partiets 3. kandidat, bak Tomas Norvoll og Sonja Steen. Per nå er ikke kandidatene som er forespurt om renominasjon, forespurt om plassering. 

Tidligere i dag ble det også kjent at Linda Eide ønsker seg inn på fylkestinget, og derfor har takket nei til renominasjon som Rana Aps ordførerkandidat.

– Jeg ønsker å prøve meg på et annet politisk plan og har signalisert at jeg ønsker å stå på fylkestingslista, bekreftet Linda Veronika Eide overfor Rana No.

Og både Skjæran og Eide får støtte fra nestleder i Rana Arbeiderparti, Peter Eide Walseth.

– Linda har takket nei til renominasjon som varaordfører i Rana, men har samtidig signalisert at hun ønsker seg inn på fylkstinget. Jeg vil støtte at hun havner høyt oppe på lista. På samme måte vil jeg også støtte at Bjøran Skjæran skal gis en plassering høyt oppe, sier Rana Aps nestleder.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.