Fra Rana Utvikling til Mo Industripark: – Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
08.06.2021 09:48 - OPPDATERT 08.06.2021 11:47

Mo Industripark AS har ansatt ny leder for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt.

Fra 1. september tar Kim-André Åsheim over som ny leder for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt i Mo Industripark AS. Han etterfølger Tonje Nermark, som har hatt jobben siden 2017. 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet. Industrien er avgjørende om vi skal løse klimakrisen og skape flere arbeidsplasser og eksportinntekter i årene framover. Mo Industripark AS er en spydspiss i den omstillinga Norge skal gjennom nå, sier Åsheim. 

Åsheim kommer fra en stilling som prosjektleder i Rana Utvikling AS, hvor han har jobbet med prosjektet Mobilisering for batterifabrikk det siste året. Før det var han finanspolitisk rådgiver i SVs stortingsgruppe, hvor også kommunikasjon var en viktig del av jobben. Han har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo, og en bachelorgrad i internasjonale studier fra samme universitet. 

– I årene framover nå skal både Mo i Rana og Mo Industripark AS gjennom store endringer med etableringen av Freyr, og det er helt utrolig å få være så nært på denne historiske utviklingen, sier han. 

Mo Industripark AS har de siste årene hatt visjonen om å være en grønn industripark i verdensklasse. Åsheim understreker at det er noe industriparken skal fortsette å jobbe med for fullt i årene som kommer. 

– Jeg er heldig som tar over et område der det er gjort et svært godt arbeid fra før. Mo Industripark AS skal være en grønn industripark i verdensklasse. Industrien er avgjørende for å løse klimakrisen. Her ligger det også enorme muligheter for å sikre norske arbeidsplasser i årene som kommer, ikke minst på steder med en sterk industri - som Mo i Rana, sier Åsheim.

Adm. dir i Mo Industripark AS, Arve Ulriksen, er fornøyd med at Kim André Åsheim takket ja til stillingen. 

– Han hadde alle de kvalitetene vi jaktet på etter at Tonje Nermark valgte å søke nye utfordringer i Trondheim. Vi ønsker henne lykke til og ser frem til å få Kim André med på laget til høsten, sier han.

****

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.