Freddy Kalas åpner juleferien i Rana

Skrevet av Hedda Hiller
17.09.2019 10:13

– Den selverklærte “Sjefen for fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk og vi gleder oss til en fest utenom det vanlige på Meyergården.

Freddy Kalas kommer til Meyergården med sitt konsept "Jul med Kalas".

– Datoen for konserten er satt til lørdag 21. desember, det er ingen tilfeldighet, sier hotellsjef Ruben Nilsen Robertsen.

– Da starter julen, alle har kommet hjem til ferie, og folket samles til sentrum for fest. Jeg så det i fjor at det er en av årets store utelivshelger. Da passer det perfekt å invitere til fest med kongen av allsang, Freddy Kalas. Med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter garanterer han god stemning . Den selverklærte “Sjefen for fest” har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk og vi gleder oss til en fest utenom det vanlige på Meyergården.

Da Freddy Kalas debuterte for første gang som solo artist i romjula 2014 med låten “Pinne for landet” hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger. Gjennom duoen Broiler, som han og lillebror Simen Auke stod bak, produserte de kjente låter som "Vannski", "Afterski" og "Bonski".

Det store gjennombruddet som soloartist kom i 2015 da han var den tredje mest strømmede norske artisten i Norge, kun slått av Broiler og Kygo. Siden den gang har det gått slag i slag med blant annet den nye juleslageren “Hey Ho” til energiske “Feel Da Rush” og sommerhiten “Jovial”, som alle toppet hitlistene. Sistnevnte låt gjorde “jovial” til det mest søkte ordet på google i Norge i 2016.

– Han har toppet salgslistene i Norge flere ganger, spilt på VG-lista, Spellemann, Allsang På Grensen, vært nominert som “Årets låt” hos Spellemann (2016) og nå er han klar for å starte med å sette juleferien vår på hodet med sine kjente sanger. Vi gleder oss! sier Ruben Nilsen Robertsen. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.