Foto: Allan Berg

Går tilbake til RFK: –⁠ En super-motivert Anton er gull verdt for enhver klubb

Etter bare fire måneder i Bossmo & Ytteren er Anton Pettersen Nordeng tilbake i troppen til Rana FK.


Anton Pettersen Nordeng har vist seg som en av spillerne med mest potensial på Rana EKs lag de siste sesongene, så det vakte ikke så rent lite oppsikt da han i høst kunngjorde at han valgte å trappe ned på fotballambisjonene og derfor gikk Rana FK til Bossmo & Ytteren IL.

Anton spilte for B&Y under gårdagens cup-kvalifiseringskamp mot RFK i Stålhallen, som RFK for øvrig vant 5-2. Anton var den store spilleren for B&Y og satte inn begge målene for klubben. Det ble imidlertid de siste målene for B&Y i denne omgang. I en pressemelding torsdag melder Rana FK at Anton har signert ny kontrakt med byens storklubb og er klar for å trappe opp fotballkarrieren igjen.

Anton har selv uttalt at savnet etter en mer seriøs treningshverdag har motivert ham til en RFK retur. I følge et innlegg på RFKs Facebookside mener han at klubben drives veldig bra og er spent på den profesjonelle tilnærmingen som Rana FK nå har. Han er nå topp motivert og gleder seg til å komme i gang med sesongen.

RFK på sin side er svært fornøyd med å få Anton tilbake. 

– Vi i Rana FK er meget glade for å kunne gå ut med at Anton Nordeng Pettersen velger å returnere til oss, etter noen måneder hos vår naboklubb Bossmo & Ytteren, sier daglig leder i RFK, Jimmy Fjelldalselv.

– En super-motivert Anton er gull verdt for enhver klubb og vi gleder oss til å få han i mye og god trening, slik at han vil være klar til å bidra når vi skal i gang med tellende kamper.

Han legger til at dialogen med Bossmo & Ytteren har vært fin.

– Vi setter pris på den gode dialogen med Bossmo & Ytteren og er glade for at vi alle setter spilleren i fokus.

---