Randi Antonsen stiller ut hos Galleri Fryd. Utstillingen åpner i morgen formiddag med kunstneren tilstede. Foto: www.randiantonsen.com

Galleri Fryd ble så betatt av Randi Antonsens bilder at de måtte ha med et hjem. Nå har de hentet hele kunstneren til Rana

Av Hedda Hiller
11.05.2018 11:29 - OPPDATERT 11.05.2018 11:29

– Vi er veldig glad og stolt over at hun nå stiller ut hos oss.

Randi Antonsen stiller ut maleri og grafikk hos Galleri Fryd i helga. Vernissasjen blir i morgen formiddag i galleriet i Nordahl Griegs gate.

Jeg traff henne på Rennebumartnan i fjor og ble veldig betatt av bildene hennes. Faktisk ble jeg så betatt at jeg måtte ha med et hjem i bagasjen. Vi inviterte henne senere til utstilling hos oss og er veldig glad og stolt over at hun nå stiller ut hos oss, sier Wenche Brennbakk hos Galleri Fryd.

(Saken fortsetter under bildet)

Antonsen har stilt ut i både inn- og utland. Foto: Privat

Randi Antonsen jobber som kunstner og pedagog og har eget verksted og galleriet VY som ligger i Verdal i Nord-Trøndelag. Antonsen er født i Harstad og oppvokst i Gryllefjord på Senja. Hun har deltatt på mange utstillinger i inn- og utland og vært representert flere ganger på landsdelsutstillinger som Nord-Norsken og Trøndelags-utstillingen. 

Utstillingen står fra 12. mai til 2. juni.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.