Paul Gascoigne sammen med Tom Storvik.

Gazza kommer ikke til Rana

Skrevet av Hedda Hiller
18.09.2019 17:12 - OPPDATERT 18.09.2019 17:33

Beslutningen er tatt av Paul Gascoignes management.

I helga skulle egentlig Paul Gascoigne gjeste Mo i Rana og Meyergården Spektrum. Dette arrangementet er nå avlyst. 

– Beklageligvis er helgens arrangement i Spektrum avlyst, beslutningen er tatt av Paul Gascoignes management. Alle som har kjøpt billett vil få denne refundert automatisk via vår billettleverandør, noe som tar inntil fem virkedager, skriver Scandic Meyergården Spektrum på sin hjemmeside. 

Hotellsjef Ruben Nilsen Robertsen utdyper overfor Rana No at det er sviktende billettsalg som er grunnen. 

– Managementet til Paul Gascoigne er ikke fornøyd med hvor mange billetter som er solgt, og det er på bakgrunn av dette at vi avlyser. Det er veldig synd at vi ikke fikk gjennomført dette arrangementet. Vi trodde og forventet at det skulle selge bedre, sier Robertsen. 

Det er i forbindelse med at Tom Storvik skal lage en film om Paul Gascoignes liv at Gazza ble invitert til Rana. Storvik sier dette om avlysningen til Rana No. 

– Dessverre kommer ikke Paul til Rana nå i september. Dette skyldes et par forskjellige grunner utenfor vår kontroll, men det er mulig at arrangementet blir satt opp igjen senere i år, sier Storvik og fortsetter:

– Vi hadde sett frem til showet, så vi syns det er veldig synd at det ikke skjedde som planlagt. Forhåpentligvis vil publikum i Rana kunne få opplevelsen senere. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.