Foto: Norsk Tipping.

Gikk til topps i Joker - vant 1,1 mill. kroner

Torsdag formiddag fikk Norsk Tipping endelig tak i mannen fra Mo i Rana som vant 1,1 millioner kroner i Joker.

 Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det mann fra Mo i Rana som trakk det lengste strået. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 232 000 kroner. Norsk Tipping fikk ikke tak i Joker-kandidaten før trekning og det ble derfor opp til Embla å forsøke og hjelpe ranværingen med å øke premien opptil 1.162.000 kroner.

Det skulle bare to valg til fra Embla sin side før det ble full pott på mannen fra Mo i Rana. På andre tallet dukket Jokeren opp og vipps var mannen fra Rana over 1 millioner kroner rikere.

Norsk Tipping fikk først tak i ranværingen på torsdag. 

– Jeg var opptatt i går kveld. Men i morges så jeg på telefonen min at jeg hadde noen ubesvarte anrop. Først sjekket jeg nummeret, og da så jeg at det var fra Norsk Tipping. Og etterpå gikk jeg inn på appen og sjekket kupongen min. Da så jeg at jeg hadde vunnet, forteller mannen, som først ikke trodde sine egne øyne.

- Jeg trodde ikke på det med en gang. Men jeg skjønner det jo nå. Det er stort! sier mannen, som skal bruke pengene til boligkjøp.