Fredrik Gjesbakk fikk i dag vist at han begynner å nærme seg sitt eget topp-nivå. Foto: Vegard Breie

Gjesbakk sikret firdobbelt norsk!

Skrevet av Roger Marthinsen
14.03.2019 11:08 - OPPDATERT 14.03.2019 17:01

Fredrik Gjesbakk fikk endelig ut noe av sitt topp-potensiale.

Etter en sesong med mye motgang fikk Fredrik Gjesbakk i dag endelig vist frem en sisterunde av godt, gammelt Gjesbakk-format:

Med en sterk sisterunde gikk Fredrik seg opp fra 20. plassen han lå på da han kom inn til siste skyting, til 4. plass på dagens sprint i IBU-cupen i Val-Martello. Og med feilfri andre-skyting etter én bom på første skyting og god fart i sporet på de siste kilometrene, var Gjesbakk med på å sikre en vanvittig sterk norsk dag i Italia, med fire nordmenn på de fire første plassene:

Sprinten ble vunnet av Johannes Dale, 37,4 sekunder foran Gjesbakk. Endré Strømsheim tok sølv, 6,3 sekunder bak Dale, mens Aleksander Fjeld Andersen tok bronsen, 22,4 sekunder foran Fredrik Gjesbakk på 4. plass.

Denne runden er denne sesongens siste i IBU-cupen. Runden fortsetter med en ny sprint på lørdag, før sesongen avsluttes med fellesstart søndag.

Også Emilie Ågheim Kalkenberg går denne IBU-rubden, og skal gå sprint senere i dag.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.