Håvet inn råkjørere på Røssvoll

Skrevet av Roger Marthinsen
06.07.2021 12:38 - OPPDATERT 06.07.2021 17:03

Utrykningspolitiet må begynne å nærme seg skrivekrampe i utskrivingen av fartsbøter på Røssvoll.

Utrykningspolitiet har i formiddag gjennomført laserkontroll i en 80-sone på E6 ved Røssvoll. Resultatet tangerte nesten resultatet fra kontrollen UP gjennomførte på samme sted, for ei knapp uke siden:

Sist torsdag ble 43 bilførere ilagt fartsbot, mens to førerkort ble beslaglagt. I dag ble 38 førere ilagt fartsbot, mens en mann i 40-årene ble fratatt førerkort etter å ha blitt målt til å kjøre med 118 km/t i 80-sonen.

– Vedkommende samtykker i beslag og erkjenner straffeskyld. Sak opprettet, melder Nordland politidistrikts operasjonssentral.

I løpet av to kontroller på Røssvoll de siste dagene, er det altså utstedt 81 fartsbøter og beslaglagt tre førerkort. Sist onsdag var UP på plass på Saltfjellet. Der ble 42 fartsbøter og ett førerkortbeslag resultatet. Og i går var Utrykningspolitiet på plass på E6 i Osen, rett sør for Korgfjelltunnelen. Resultatet ble 18 fartsbøter og ett førerkortbeslag.

I disse kontrollene er det altså delt ut 141 fartsbøter og inndratt fem førerkort. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.