Arif kommer til Mo i Rana i november, under sin Waanderland-turné.

– Han skal altså til Edinburgh, København, Oslo, Stockholm og Mo, for å nevne noen metropoler som er stoppsteder

Skrevet av Roger Marthinsen
19.08.2019 10:00

Mye har skjedd siden Arif laget klassikeren “HighEnd / Asfalt”, som ga Spellemann, 100 millioner streams og et utsolgt Spektrum. Nå er han klar med oppfølgeren Arif i Waanderland”, som slippes 27. september. Slippet følges opp med hans første store headlinerturné, og der står Kulturhuset Mo på turnélista, den 21. november.

– La oss bare gjøre en ting klinkende klart: Dette blir en sinns-utvidende opplevelse, og et show som rører ved sanser du kanskje ikke tidligere har brukt i konsertsammenheng. Dette er Arif sin verden, og i disse tider er han en av stadig færre artister som velger å blottlegge seg gjennom kunsten sin, og ikke nødvendigvis gjennom sosiale medier og rampelyset. Han er fortellerstemmen i Waanderland, og han er en historieforteller fordi han faktisk har noe på hjertet, heter det i et presseskriv fra artisten. 

Maiken Johansen ved Kulturhuset Mo er naturligvis fornøyd med å ha fått Arif til å legge Mo i Rana inn i sin turnéplan.

– Dette er et slipp vi tror appellerer voldsomt til unge og unge voksne. Arif er en klasseformidler i sin genre og en av landets mest populære artister. Vi er særs stolte av å få han på besøk til den nye byscena første året vi er i drift. Han skal altså til Edinburgh, København, Oslo, Stockholm og Mo, for å nevne noen metropoler som er stoppsteder for turneen. Alt tyder på at showet Arif i Waanderland blir en helt eventyrlig og spesiell musikkopplevelse. Det er bare å ta med hjertet sitt til Kulturhuset Mo og fylle på vakre vibber, sier Johansen, som tror det kn bli rift om billettene, som legges ut for salg kommende onsdag.

– Jeg tør snart ikke si mer at konserter blir utsolgt, men jeg har også denne gangen veeeeldig lyst. Jeg gleder meg til å danse, det er nok ikke til å unngå at noen mooves sniker seg inn med dette kaliberet på scena, selv om jeg er på jobb. Og jeg blir neppe alene i lokalet, for å si det sånn, sier Maiken Johansen. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.