Lind, Nilsen, Fuentes og Holm kommer likevel ikke til Ranahallen 1. juni.

Har avlyst konserten på Mo

Skrevet av Roger Marthinsen
18.04.2019 09:18 - OPPDATERT 18.04.2019 11:12

– Uforutsette logistikkutfordringer utenfor vår kontroll, melder konsertarrangøren, etter avlysningen av konserten med Lind, Nilsen, Fuentes og Holm.

Ti år siden forrige konsert, legger Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm ut på turné denne våren og sommeren. På turnélista sto Ranahallen den 1, juni. Men nå er denne denne konserten avlyst.

– Den konserten er dessverre avlyst på grunn av uforutsette logistikkutfordringer utenfor vår kontroll, melder konsertarrangøren i Mo i Rana, Verket Musikkfestival, på Facebook.

Noen nærmere forklaring om årsak til avlysningen ut over dette, får ikke Rana No. 

- Forklaringen er som det står uforutsette logistikkutfordringer, sier Verket-sjef Maiken Johansen, og henviser til informasjonen på Verkets Fb-side. Der fremgår det også at de som har kjøpt billett, vil få pengene refundert uka etter påske.

– Alle som har kjøpt billetter vil få pengene automatisk tilbakeført på konto i løpet av neste uke (uke 17). Vi beklager dette og håper vi kan sette opp konserten ved en senere anledning, melder Verket Musikkfestival på Facebook.

Konserten i Ranahallen skulle være den eneste i Nordland på denne siden av sommeren.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.