Kjell Magne Bang blir assistenttrener for a-laget og hovedtrener sammen med Ørjan Valla Rana FKs rekruttlag. Foto: Roger Marthinsen

Har nesten hele trenerkabalen klar

Skrevet av Roger Marthinsen
07.11.2018 23:21 - OPPDATERT 08.11.2018 09:00

Samtidig som hovedtrener Tore A. Jakobsen hilste på spillerne for første gang, ble også et nesten komplett trenerteam presentert.

Tore A. Jakobsen presenterte seg i kveld for senior- og juniorspillere som denne sesongen har spilt for Stålkam og Mo IL, og som neste sesong kan komme til å spille for Rana FK. 

Bang tar to lag

Under møtet, som fant sted på Rana ungdomsskole, ble også et nesten komplett trenerteam presentert:

Kjell Magne Bang, som de siste sesongene har vært assistenttrener for Thor-André Olsen i Mo IL, blir Tore A. Jakobsens assistenttrener for Rana FKs a-lag. 

Bang skal i tillegg ha treneransvaret for rekruttlaget, sammen med Ørjan Valla. Sistnevnte skal også ha kontorsted på Mo i en periode fremover, i sin jobb som kretsansvarlig trenerutvikler i Norges fotballforbund Nordland. 

Bakksjø blir trenerveileder

– Juniortrener og keepertrener er ikke i boks, men skal på plass, sier styreleder Ståle Krokstrand til Rana No. 

Når det gjelder juniortrener bekrefter kilder at klubben langt på vei er enig med Erick Panlap, som denne sesongen har trent B&Y ILs J16-lag. Når det gjelder keepertrener skal man være noe lenger unna å få på plass denne.

– I tillegg er det klart at Freddy Bakksjø skal være trenerveileder for trenerne i barn og undom; trenere for lagene i aldersgruppene 6-15 år, sier daglig leder Sigurd Hognestad til Rana No.

Skal ha a-stall klar om tre måneder

Neste uke starter Rana FK opp med vedlikeholdstrening, som skal pågå frem til jul.

3. januar starter den offisielle sesongoppkjøringen. 1. februar skal Jakobsen og Bang ha en bruttotropp på plass. Og den 15. februar skal historiens første offisielle a-lagstropp for Rana FK være klar. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.