Har vært i samtaler med UiT

Skrevet av Hedda Hiller
07.08.2019 20:36 - OPPDATERT 08.08.2019 15:36

Vurderer mulighetene for å etablere ny virksomhet med utgangspunkt i infrastrukturen og kompetansen som er på Campus Nesna.

Regionrådene på Helgeland har invitert ledelsen ved UiT Norges arktiske universitet til samtaler om kompetansebehovene på Helgeland og situasjonen på Nesna.

– Det har i dag vært samtaler, og det er enighet om en videre dialog for å vurdere muligheter for å etablere ny virksomhet med utgangspunkt i den infrastrukturen og den kompetansen som er på Nesna. Det er imidlertid ikke aktuelt å ta over den aktiviteten som Nord universitet har vedtatt å avvikle, sier ordfører Hanne Davidsen i en uttalelse etter dagens møte. 

Lars Buseth seniorrådgiver UiT, Finn Rindahl varaordfører Nesna kommune, Stig Sørra sekretariatsleder Helgeland regionråd, Hanne Davidsen ordfører Nesna og Indre Helgeland regionråd, Anne Husebekk rektor UiT, John Erik S Johansen ordfører i Dønna og Helgeland regionråd, Arne Langset sekretariatsleder Indre Helgeland regionråd.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.