Eldbjørg Fagerjord ser frem til igjen å kunne ta imot gjester på Kroglia kulturgård. Foto: Line M. Fagermo

Har vært stengt siden mars – nå har Eldbjørg datoen for ny åpning klar

Skrevet av Roger Marthinsen
26.06.2020 13:29 - OPPDATERT 26.06.2020 17:02

Og når Eldbjørg Fagerjord åpner fjøsdøra til Kroglia, er det ingen hvem som Hell´st som skal stå på scenen.

Endelig er datoen for gjenåpninga av Kroglia kulturgård klar, etter stenging siden mars. Dette feires med en meget intim og eKsklUsiv konsertopplevelse med Thom Hell, melder gründer og innehaver av Kroglia kulturgård, Eldbjørg Fagerjord.

Datoen som er satt er for åpning er 20. august.

– Fjøsdørene åpnes for så vidt ikke på vidt gap grunnet covid-19-restriksjoner, men det kan tas imot 50 konsertgjester. Det borger for en særdeles nydelig og nær opplevelse uten trengsel i fjøs og låve, sier Fagerjord, som regner med at mange da begynner å bli sugne på å oppleve live-musikk.

– Selv om kapasiteten er kraftig redusert, er denne konsert mulig å få til med litt godvilje fra oss som arrangør og fra artisten. Nå håper jeg at konsertgjengerne griper muligheten og får med seg denne intime og eKsklUsive konserten, der du kommer så tett på artisten som du bare gjør i en fjøs i Grønfjelldal, sier Eldbjørg Fagerjord.

(Saken fortsetter under bildet)

Thom Hell får æren av å være først artist ut, når Kroglia gjenåpnes på sensommeren.

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket i en rekke suksessfulle samarbeid med blant andre artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska. Han har sjarmert hele Norge i "Hver gang vi møtes", og har vunnet "Det store korslaget".

– Vi er veldig klare for å la oss sjarmere også i Kroglia. Denne kvelden kommer Thom Hell i duoformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar og bass. Det er sitteplasser på konserten. Vi som vertskap skal også gjøre vårt for å sjarmere, med god mat og minst like godt humør, låver – som man gjerne uttrykker det på Kroglia – Eldbjørg Fagerjord.

----------

[annonse]
LES OGSÅ:

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.