Teatrets egne lysmester Johan Haugen er nominert til Hedda-prisen. Foto: Nordland Teater

Hedda-nominasjon til Nordland Teaters lysmester

Skrevet av Hedda Hiller
04.06.2019 12:44 - OPPDATERT 04.06.2019 14:02

Johan Haugen er sammen med samtidsmusiker Rolf-Erik Nystrøm nominert til Hedda-pris for beste audiovisuelle design i forestillingen Fuglane.

I dag ble det kjent at Nordland Teater har fått to Hedda-nominasjoner. Teatrets lysmester Johan Haugen er sammen med samtidsmusiker Rolf-Erik Nystrøm nominert til Hedda-pris for beste audiovisuelle design i forestillingen Fuglane.

– Vi i Nordland teater er så stolte over Johan og Rolf-Erik og den jobben de har gjort med lys og lyd i Fuglane, skriver teatret i ei pressemelding. 

Johan Haugen forteller på telefon fra Oslo at det er en stor ære å bli nominert til denne prisen, fordi den henger absolutt høyest blant scenekunstnere. Han sier også at det var en enda større ære å få jobbe sammen med Rolf-Erik Nystrøm. 

Forestillingen Mio min Mio er nominert til Hedda-prisen for beste barneforestilling. Mio min Mio var et samarbeid mellom Nordland teater og Teateret Vårt. Denne forestillingen har vært på turne i Nordland men er i disse dager klar for å spille under Hedda-dagene i Oslo. 

Hedda-prisen deles ut årlig for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst og det er noe av det gjeveste en norsk scenekunstner kan få i hjemlandet.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.