Eivind Fredriksen, Ronald Guttormsen og Ove Thørnquist ble alle hedret under Stålkameratenes årsmøte.

Hedret sine utrettelige ildsjeler

Av Roger Marthinsen
09.03.2018 21:20 - OPPDATERT 09.03.2018 21:20

Tre av Stålkamaratenes utrettelige ildsjeler mottok meget fortjent heder, under klubbens årsmøte.

Under IL Stålkamretenes årsmøte denne uka ble det delt ut hedersbevis til tre av klubbens store ildsjeler. Og en som det virkelig var på høy tid å overrekke et synlig hederstegn, var Eivind Fredriksen. Under årsmøtet fikk han nemlig det synlige beviset på at han under årsmøtet i 2014 ble utnevnt til æresmedlem i IL Stålkameratene.

– En trofast Stålkamerat som har stilt opp for idrettslaget i alle mulige sammenhenger, og ikke minst under byggingen av Stålhallen, sier nyvalgt leder i IL Stålkameratenes hovedlag, Ole Johnny Pettersen.

Ronald Guttormsen ble tildelt Norges Judoforbunds merke i sølv, for lang og tro tjeneste.

– En bauta i judosporten i Rana og hele landet, sier Pettersen.

Sist, men ikke minst, ble Ove Thørnquist tildelt IL Stålkameratenes hederstegn.

– Han har i utallige år stilt på dugnader i alle sammenhenger, og stilt lastebilen sin til disposisjon for Stålkameratene i de utallige flyttedugnadene som klubben har utført, sier Stålkam-leder Ole Johnny Pettersen.

PS! Stålkamretanes A-lag i fotball spilte i kveld 1-1 i en treningskamp mot B-laget til eliteserieklubben Ranheim. Stålkams mål ble scoret av Alexander Iversen.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.