Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes opptrer i Verksmessa lørdag 24. august.

Heilo, Mittet og Bremnes klar for Verksmessa

Skrevet av Roger Marthinsen
05.04.2019 11:00 - OPPDATERT 05.04.2019 11:50

Sol Heilo og Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes utgjør festivalplakaten for årets Verksmessa.

Når Verket går av stabelen i august, er det også i år tradisjonen tro med en egen festivalmeny for Verksmessa. I år er det Sol Heilo og Maria Haukaas Mittet & Lars Bremnes som står på programmet.

– Det kule med Verksmessa i år er at vi kan garantere Sol! Sol Heilo er scenisk uimotståelig sjarmerende, med den litt hese og rå røsta som får oss til å smelte totalt. Herlig energi og tilstedeværelse. I tillegg kommer Maria H. Mittet og Lars Bremnes som garantert vil skape trivelighet og få oss til å reflektere, og kjenne på det aller største: Den der kjærligheta, festivalsjef Maiken Johansen i en pressemelding.

Sol Heilo står på fredagsprogrammet, mens Maria Haukaas Mittet & Lars Bremnes, som utgjør en duo, står på Verksmessa-plakaten lørdag.

 Verksmessa er imidlertid ikke bare musikk, men en totalopplevelse av musikk og mat. I tillegg til artistene har man Stenneset Mat & Vin på festivalplakaten på matsida.

– Her vanket det raust med ros i fjor, og lista legges ikke lavere i år. Vi tipper på kjøtt og fisk fra topphylla fredag og lørdag. Og vi skal gjenskape og helst toppe den fine vibben vi hadde i messa i fjor, med KunstVerket, kaffebar og det hele, sier festivalsjef Johansen.

Verket 2019 finner sted 23. og 24. august. 

Sol Heilo står på Verksmessa-menyen fredag 23. august.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.