Det nye styret i TUFF ENUFF består av Veronica Villinger, Trygve Sollie, Jørgen Svarthoel, Stig Frammarsvik, Frank Marstokk, Tina Ditlefsen og Espen A Hagen . Børge Hundnes var ikke til stede på bildet.

Henter to av landets største bluestolkere til bluesfest på Byscena

Skrevet av pressemelding
06.08.2020 06:00 - OPPDATERT 06.08.2020 08:20

TUFF ENUFF sitt første arrangement siden covid-19 restriksjonene satte inn.

– Knut Reiersrud er en velkjent aktør både nasjonalt og internasjonalt med sitt blues/folk/world program. Den rå bluesgitaristen Vidar Busk kommer tilbake til klubben igjen etter sin forrykende åpningskonsert hos oss i 2019, sier Tina Ditlefsen, kommunikasjonsansvarlig for TUFF ENUF i en pressemelding.

– Begge konsertene gir også gjenhør med vårt husband, Marstokk’s Blues Mafia, ønsket av hovednavnene som et av sine favoritt backing-band, sier Ditlefsen.

På grunn av  covid-19-restriksjoner er det begrenset billettsalg på arrangementet på Byscena 18. og 19. september, samlet totalt  80 billetter.

– Vi oppfordrer derfor vårt entusiastiske bluespublikum til å bestille billetter i grupper, gjerne opp til ti sammen, sier Ditlefsen.

TUFF ENUFF fortsetter også sine tiltak for Ranas unge bluesinteresserte. Derfor spiller både Knut Reiersrud og Vidar Busk en intimkonsert for ungdom på Byscenen både fredag og lørdag. Ungdomsarrangementet er sterkt rabattert, har fri aldersgrense og er alkoholfritt.

– TUFF ENUFF håper også i år at folk melder seg inn i klubben. Vi hadde en kjempestart med nesten 100 medlemmer i 2019, og vi satser på at det blir like mange i år, sier Tina Ditlefsen.

Styret i TUFF ENUFF har også fått fem nye medlemmer, i tillegg til Stig Frammarsvik, Frank Marstokk og Tina Ditlefsen som fortsetter.

Det nye styret består av Stig Frammarsvik, Frank Marstokk, Tina Ditlefsen, Veronica Villinger, Trygve Sollie, Jørgen Svarthoel, Espen A Hagen og Børge Hundnes.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.