I Frikultbarnehagens OL handler det om glede og mestring i trygge omgivelser.

I disse olympiske lekene er alle vinnere

Skrevet av Roger Marthinsen
11.04.2018 21:16

Frikult har arrangert sitt eget OL i Skillevollen.

Se bildegalleri fra Frikult-OL nederst

Rett før påske møttes små og store fra tre avdelinger hos Frikult, til til vennskapelig dyst, lek og moro i skogen i Skillevollen, i Frikults eget OL.

– Mange fikk prøve ting de aldri har gjort før, men med samarbeid i små grupper på tvers av avdelingene ble øvelser som slalåm, appelsinløp, trugeløp og orientering/OL-rebus tatt på strak arm med stor iver og glede, sier Toril Fagerhaug. 

På OL-arenaen til Frikultbarnehagen handler det ikke om å være best, men å føle at man er med i et fellesskap, der man får mestre aktiviteter og utfordringer på sitt eget nivå. Enten alene, eller med litt hjelp fra andre barn eller en voksen.

– En fantastisk uke ble avsluttet med pølser, påskeegg og premieutdeling. Stolte, glade og fornøyde unger fikk en etter en komme opp på pallen for å motta velfortjent medalje og diplom. Dette var kjempestas, og vi gleder oss allerede til neste gang, sier Fagerhaug. 

Bildeserie
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.