Ståle Krokstrand er meget fornøyd med ansettelsen av daglig leder i Rana FK. Foto: Roger Marthinsen

Styrelederen: Nummer 1 er nå på plass!

Skrevet av Roger Marthinsen
11.06.2018 09:17 - OPPDATERT 11.06.2018 14:06

Rana FK har ansatt Sigurd Hognestad (42) som daglig leder.

– Rana FK har gleden av å meddele det fotballinteresserte Rana at vi har tilsatt Sigurd Hognestad  som daglig leder, sier styreleder Ståle Krokstrand i en pressemelding Rana FK har sendt ut mandag morgen.

Hognestad er fort tiden inspektør ved Gruben ungdomsskole, i tillegg til at han er trener i Bossmo & Ytteren samt hos Polarsirkelakademiet.

– Styret i Rana FK er svært fornøyd med at Sigurd har takket ja til jobben, og mener definitivt han er rette mann til denne oppgaven. Han er veldig engasjert og har solid kompetanse på viktige områder. Vi er trygge på at han vil ivareta både breddetilbudet og toppfotballsatsinga i Rana FK, sier Krokstrand, som sier at valget falt på Hognestad etter en grundig prosess.

– Vi har helt bevisst brukt god tid på denne prosessen, og har kvalitetssikret alt fra utlysningstekst til intervjuguide med bistand fra profesjonelle aktører. Fem svært gode kandidater hadde søkt på jobben. Vi gjennomførte intervju med tre av disse. Valget falt til slutt på Sigurd, sier styrelederen, som understreker at det nærmest er en grunnsten i klubben, som nå er på plass. 

– For at vi skal kunne lykkes med toppfotball i Mo i Rana blir det viktig å få på plass dyktige og motiverte folk i de betalte stillingene. Nummer 1 er nå på plass, sier Ståle Krokstrand.

Nå fortsetter Rana FK prosessen med tilsetting av sportslig leder og hovedtrener for a-laget for 2019.

– Også her kommer vi til bruke den tiden vi trenger, slik at sluttresultatet blir bra, sier styreleder i Rana FK, Ståle Krokstrand.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.