Ståle Krokstrand rapporterer om god stemning og ellers lite man vil gå ut med offisielt, etter kveldens møte mellom Stålkam, Mo IL og Rana FK. Foto: Roger Marthinsen

Holder vinduet på gløtt for overganger

Skrevet av Roger Marthinsen
09.09.2018 22:27

Styremedlemmer i Mo IL, Stålkam og Rana FK møttes i kveld for å diskutere spilleroverganger.

Rana FKs toppfotballsatsing skal starte fra og med neste sesong. I kveld møttes representanter fra Mo IL, Stålkam og Rana FK for å drøfte om spillere skal fra Mo IL til Stålkam, for å styrke lagets muligheter til å beholde en plass i 3. divisjon.

På møtet deltok Roger Dala og Per Gunnar Tysnes fra Stålkam, Kjell Magne Bang og Lars Erik Zetterlund Nilsen fra Mo IL og Sigurd Hognestad og Ståle Krokstrand fra Rana FK.

– Det var god stemning og bred debatt, men ingen avklaringer, rapporterer styreleder Ståle Krokstrand.

Avklaringer må imidlertid komme i løpet av morradagen, dersom det skal bli aktuelt med overgannger.

– Det blir et nytt møte i morra kveld før overgangsvinduet stenger, sier Krokstrand, som inntil videre ikke vil kommentere konkret hva som ble diskutert i kveldens møte.

– Uttalelse vil bli gitt i morra kveld, sier Krokstrand.

Overgangsvinduet stenger klokken 24 mandag. Før den tid skal nå spillere og trenere ta stilling til om spillere skal skifte klubb foran høstinnspurten. Det mest aktuelle er å styrke Stålkam med Mo IL-spillere, ettersom Stålkam trolig har en bedre mulighet for å berge plassen i 3. div, enn Mo IL har for å rykke opp. 

Det er likevel en realitet at begge klubber ligger forholdsvis dårlig an. I 4. divisjon har Mo IL havnet på etterskudd i forhold til et opprykksjagende Glimt 2, mens Stålkam i realiteten er syv poeng unna sikker plass i 3. divisjon, når syv kamper gjenstår. 

Etter det Rana No kjenner til skal nå spillere og trenere bruke det neste døgnet til å diskutere og eventuelt foreta de nødvendige grep dersom spillere skal skifte klubb. Flere spillere har gitt uttrykk for at dersom Mo-spillere skal gå til Stålkam, ønsker man også Thor-André Olsen inn i trenerteamet. Ingen vil kommentere hvorvidt en slik løsning var tema i kveldens møte, som forøvrig Mo IL-treneren ikke deltok i. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.