Foto: Ann Kristin Kjærnli

Hotell Ole Tobias forlater Comfort-kjeden

Skrevet av Hedda Hiller
25.02.2020 10:25

– Vi har brukt mye tid for å finne gode løsninger med Choice sentralt, og er nå enige om at det er fornuftig at vi skiller veier.

Hotell Ole Tobias forlater Comfort-kjeden for å rendyrke sin profil

29. februar 2020 skrus Comfort-skiltet ned fra veggen på det lille hotellet i Thora Meyers gate. - Det er selvsagt vemodig å avslutte det som har vært et langt og godt samarbeid, men samtidig føles det riktig i dagens marked, forteller daglig leder Liss Antonsen. 

– Å være en del av Choice-systemet har mange fordeler, men de siste årene har man opplevd at fleksibiliteten til å velge egne løsninger som passer vårt lokale marked har blitt mindre, sier Antonsen.

– Vi har derfor brukt mye tid for å finne gode løsninger med Choice sentralt, og er nå enige om at det er fornuftig at vi skiller veier. Vi mener at vi kan ivareta Hotel Ole Tobias’ særpreg og gi en service skreddersydd til våre gjester i bedre grad utenfor Choice-systemet.

For gjestene kommer dette ikke til å få noen større betydning.

– Vi kommer til å drifte som før, og alle våre gjester er hjertelig velkomne som tidligere, sier Antonsen

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.