Artisten Astrid S kommer til Verket. Foto: Heiko Junge / NTB

Hun har fans over hele verden og har lenge vært ønsket til Verket. Nå kommer popyndlingen


Popyndlingen Astrid S inntar Reveler under Verket i august neste år .

– I spørreundersøkelsen vår etter årets festival, var Astrid S helt i toppen av lista, og vi lot oss ikke be to ganger! Astrid S har  smeltet norske pophjerter i mange år, men har også etablert en internasjonal karriere, og vi er utrolig glade for å ha sikret oss henne til Revelen i august», sier festivalsjef Ingrid Alte Westman i en pressemelding.

I går røpet festivalen Sondre Justad som første navn på neste års festivalplakat, og nå følger de opp med at Astrid S også tar turen til festivalen, som går av stabelen 25. og 26. august 2023.  I morgen slippes en ny artist til Verket, så følg med, oppfordrer festivalen.

Om Astrid S:

Astrid S har en lang liste med meritter. Med over fire milliarder strømninger av hit-singler som «Hurt So Good», «Think Before I Talk» og «Emotion», seks EP’er, utsolgte verdensturneer, og vinner av «Årets Spellemann» i 2018, har Astrid S uten tvil holdt seg travel. Hun har viktigst av alt peilet ut sin egen kurs, skrevet og produsert egne låter, regissert egne musikkvideoer, og har tatt i bruk den tiden hun trengte til å ferdigstille det viktige førstealbumet «Leave It Beautiful» som ble sluppet i oktober 2020.

Etter dette har Astrid sluppet flere singler som har toppet listene her til lands. «Når Snøen Smelter (fra Tre nøtter til Askepott)» var hennes første originallåt på morsmålet, og gikk helt til topps på VG-lista. De gjorde også det P3 Gull-nominerte stjernesamarbeidet «Pretty» fra 2021, en ikonisk duett med stjernekollega Dagny.

Astrid sin gnistrende tilstedeværelse har samlet millioner av fans på sine sosiale plattformer, hvor hun deler hverdag, jobb og interagerer med fans over hele verden. Hun har bemerket seg ved alt fra morsomme TikToks, til akustiske videoer og tolkninger av egne og andres låter på YouTube.

Låten «Come First» ble livedebutert på Astrids festivalturné i hele landet i sommer, hvor Astrid ga publikum en eksklusiv lytt på den uutgitte låten. Etter pågang fra fans på sosiale medier, slapp Astrid låta 23. september.

Det siste året har Astrid visstnok brukt til å skrive ny musikk, så det er bare å glede seg til flere perler fremover.

 

Om Verket:

Verket er Helgelands største festival og arrangeres årlig på tampen av sommeren i Mo i Rana. Festivalen finner sted på Revelen, i gangavstand fra Mo sentrum og noen hundre meter fra Mo Industripark, tidligere A/S Norsk Jernverk, som har gitt festivalen dens navn.

Følgende artister er så langt bekreftet til festivalen:

Sondre Justad
Astrid S

 

****

 

 

Les mer om:

Verketfestivalen