Ida Maria under gårdagens Rød Snø. Foto: Hedda Hiller

Ida Maria skal ikke representere Norge i Melodi Grand Prix

Av Redaksjonen
10.03.2018 22:06 - OPPDATERT 10.03.2018 22:13

Det er nå klart hvilke fire artister som har gått til gullfinalen i Melodi Grand Prix, og skal kjempe om hvem som skal representere Norge i den internasjonale finalen i Lisboa i mai.

Det melder VG.

Blant de fire er ikke Ida Maria fra Nesna. Dermed blir det ingen "Scandilove" i Lisboa. 

Det utenlandske MGP-publikummet har ikke glemt Alexander Rybak; hele fire juryer trakk frem vår tidligere Eurovision-vinner og hjalp han frem til gullfinalen. og så helt til gullduellen. De tre andre gullfinalistene ble til slutt Rebecca Thorsen, Stella og Alexandra og Alexander Walmann.

VG kastet forøvrig en firer på terningen til "Scandilove" da de anmeldte kveldens Grand Prix-låter.

 – Her begynner vi sannelig i publikum. Og får årets kanskje «teiteste» låt. I den forstand at den er fullstendig bevisst sin egen tøysete idioti. Ida Maria ironiskråler om sin «scandinavian hipster boy», der rollene snus greit på hodet: «I can be the fireman and you can be the pussycat», for eksempel. Og den polkaprikkete dressen ser ut som en blanding av «A Clockwork Orange», Willy Wonka og en hinsides sirkusdirektør. Håst og poppunkete skranglete, og låten kollapser til tider på samme måte som hun slenger seg i sin åpenbart improviserte dans. Men ganske gøy likevel, skrev VGs anmelder. 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.