Illustrasjonsbilde. Foto: Bjorn Leirvik leirvikfoto.no

iFjord begjærer oppbud

Skrevet av Hedda Hiller
14.05.2019 14:44 - OPPDATERT 14.05.2019 17:01

– Vi har opplevd stort engasjement og mange forsøk på å bidra, men vi må dessverre erkjenne at vi ikke kom i mål.

Rana No skrev fredag at iFjord-festivalen er avlyst, og at styret i løpet av helga skulle prøve alt for å berge selskapet som står bak festivalen. Det har de ikke klart, varsler iFjord tirsdag ettermiddag.

– Som varslet i pressemelding fredag 10. mai har iFjord-festivalen opplevd vanskeligheter. Siden da har det blitt gjort en rekke forsøk på å få til løsninger
som gjorde at årets festival kunne arrangeres. Vi har opplevd stort engasjement og mange forsøk på å bidra, men vi må dessverre erkjenne at vi ikke kom i mål, melder styret i iFjord. 

– Styret har derfor enstemmig vedtatt å begjære oppbud i selskapet. Det er beklagelig at det endte slik, men det er ikke forsvarlig med videre drift, og styret konstaterer at situasjonen ikke er forbigående. Vi beklager overfor alle som er berørte, fortsetter de.

– Bobestyrer har fått all info, også kontaktinformasjonen til alle som har kjøpt billetter og styrer prosessen med det videre med disposisjonene rundt refusjoner. 

iFjord har begjært oppbud i Salten Tingrett. Krav i boet meldes bostyrer advokat Roald Angell innen 18. juni. Fristdagen er 14. mai.

Første skiftesamling blir holdt 14. juni i Salten tingrett.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.