Foto: Sondre Skjelvik

"Ikke er  jeg vokst opp i Sandnessjøen, og ikke har jeg en søster som arbeider på sykehuset!"

Skrevet av Anne Lise Brygfjeld, Leder i brukerutvalget
14.06.2021 15:17 - OPPDATERT 14.06.2021 17:03

– Rapporten fra Helsetilsynet vil bli behandlet i utvalget når den endelige versjonen foreligger, poengterer Brukerutvalgets leder Anne Lise Brygfjeld.

VEDRØRENDE BRUKERUTVALGET I HELGELANDSSYKEHUSET SIN UTTALELSE I EKSTRAORDINÆRT MØTE 10.06.2021.

I debattinnlegg i Rana No, forfattet av Gustav Nyborg, leses at brukerutvalget har hatt ekstraordinært møte der Helsetilsynets rapport om kreftkirurgien ved sykehuset i Sandnessjøen var tema.

Dette medfører ikke riktighet. Møtet omhandlet ventetid for kreftpasienter etter at kreftkirurgien ble flyttet til Bodø. Rapporten fra Helsetilsynet vil bli behandlet i utvalget når den endelige versjonen foreligger.

I møtet fikk vi en grundig gjennomgang av ventetid for kreftpasienterved medisinsk direktør Fred Mürer. På bakgrunn av denne gjennomgangen ble den utsendte pressemeldingen enstemmig vedtatt.

Ser forøvrig på sosiale medier at jeg er vokst opp i Sandnessjøen og at jeg har en søster som arbeider ved sykehuset der. Ikke er  jeg vokst opp i Sandnessjøen, og ikke har jeg en søster som arbeider på sykehuset!

Når det gjelder brukerutvalgets oppgaver har vi tidligere hatt innlegg i avisene der vi belyser utvalgets oppgaver og ansvarsområde. Dette ligger også på Helgelandssykehusets heimesider. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.