Det blir ikke noe NM på Simon Ågheim Kalkenberg og resten av de lokale skiskytterne. Foto: Andre Kalkenberg

Ikke noe NM for skiskytterne

Skrevet av Roger Marthinsen
17.03.2021 08:48

Gjør ikke noe forsøk på å finne alternativ etter at Granåsen-NM ble avlyst.

Denne uka ble det kjent at NM i Granåsen, som skulle inneholde langrenn, kombinert, hopp, skiskyting, hundekjøring og curling, er avlyst. Skiskytterforbundet antydet da at man ville forsøke å finne en alternativ løsning for å gjennomføre NM. Dette er nå skrinlagt.

– Det er selvsagt med tungt hjerte vi velger å avlyse årets Norgesmesterskap. Vi har samtidig forståelse for at det må bli slik, og Skiskytterforbundet har gjennom hele pandemien vært tydelige på at vi støtter dugnaden om å bekjempe smitten, sier president i Norges Skiskytterforbund, Arne Horten.

Beslutningen om å avlyse årets NM kom etter at Trondheim kommune valgte å avlyse NM Veka i Granåsen, der skiskyting skulle vært en del av et større arrangement. Skiskytterforbundet valgte deretter å se seg om etter alternativer, men landet på at NM likevel blir avlyst.

– Nå jobber forbundet med å se på alternativer til konkurranser på sommerhalvåret. Vi vet at det er mange som gleder seg til å konkurrere, sier president Arne Horten i Norges Skiskytterforbund.
 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.