Lørdag blir det mulighet for en tur på sjyen under Sjyen, og sjørøvertokt med Nykverna.

Ingrid, Marthe og sjørøvere kompletterer Sjyen

Skrevet av Roger Marthinsen
13.08.2019 11:56 - OPPDATERT 13.08.2019 13:21

Programmet for Sjyen 2019 er komplett.

Ingrid Evertsen og Marthe Valle er nye artister på Sjyen-plakaten. Sammen med 
sjørøvertokt med Nykværing og andeløp i Handåelva, er programmet nå komplett. 

– Vi er veldig glade for å få selveste Ingrid Evertsen på Sjyen. Hun var booka i fjor, men til alles store skuffelse ble det  krøll med overflyging som gjorde at vi måtte avlyse. Ingrid Evertsen er en av Nord-Norges morsomste og skarpeste komikere. Hun ble tidlig kjent i hele landet under karakteren «Mossa» i diverse lørdagsprogram på NRK. Hun kommer på Sjyen med showet sitt «Jammen, ærlig talt» som har tatt publikum med storm i Troms, forteller Sjyens Kristian Sivertsen.

Ingrid Evertsen gjør et nytt forsøk på å komme seg til Sjyen, etter at flytrøbbel førte til at fjorårets forestilling ble kansellert.

– Marthe Valle er en nordnorsk artist og låtskriver, kjent for sitt varme og nære uttrykk. Hun har gitt ut seks plater, vunnet spellemann og spilt utallige konserter de siste 15 årene. Konsertene til Marthe byr både på humor og alvor, og hun har et stort engasjement for å fortelle medmenneskers historier gjennom musikken. Vi gleder oss til Marthe kommer alene med pianoet og historiene sine, sier Sivertsen videre.

Marthe Valle spiller på Sjyen fredag.

Sjørøvertokt med Nykværing står også på plakaten kommende helg. 

– Det kommer en gjeng sjørøvere med en gammel treskute for å ta med barna på sjørøvertokt på lørdag. Vi håper flest mulig vil kle seg ut som sjørøvere og bli med på tokt med kuler og krutt, sier Sivertsen.

Søndag avsluttes Sjyen med andeløp. Det er Nesnastranda Vel som da arrangerer andeløp i Handåelva.

Her er Sjyen-programmet:

Fredag: Øllansering hos RAUS Bryggeri, Ærlig Talt med Ingrid Evertsen, Marthe Valle, POPARKIVET, QueDuhSka og DJ Spinnvild

Lørdag: Marked og bagasjeromssalg, Sjørøvertokt med Nykværing, RIB-tur med Visit Nesna, Gratiskonsert med Linda Langmo - Undertow, Ola Bremnes, Publiners og DJ Hywaka.

Søndag: Andeløp på Handå

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.