Ingvild er den nye lederen i næringsforeningen

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
26.03.2020 17:12 - OPPDATERT 26.03.2020 19:32

33 år gamle Ingvild Skogvold går fra Norsk Folkehjelp for å bli ny daglig leder i Ranaregionen Næringsforening.

Ingvild Skogvold blir ny daglig leder i Ranaregionen Næringsforening, skriver næringsforeningen i en pressemelding.

I sommer overtar Ingvild Skogvold roret etter Trine Rimer som daglig leder i Ranaregionens Næringsforening (RNF). Skogvold er 33 år gammel, og arbeider i dag som strategisk rådgiver i Norsk Folkehjelp.

Trine Gabor, styreleder i RNF, forteller at konkurransen om lederstillingen har vært knivskarp.

- Vi har hatt et luksusproblem fordi vi kunne velge mellom flere særs kvalifiserte kandidater. Når vi til slutt har valgt å tilby Skogvold stillingen gjør det ekstra godt at RNF bidrar til at en familie på fire kan flytte fra Oslo til Utskarpen, forteller Gabor.

Skogvold kommer til RNF i en tid der RNF er viktigere enn noensinne. Som ellers i Norge og verden opplever næringslivet i regionen store utfordringer på grunn av Covid-19. Arbeidet med å sikre at Ranaregionen vil ha et sterkt næringsliv også etter pandemien blir den viktigste jobben i tiden framover.

- Når det røyner på er det godt å stå sammen. RNF vil engasjere seg sterkt for å støtte medlemmene i en krevende tid. Jeg ser fram til å komme i gang, og ikke minst til å bli bedre kjent med næringslivet i hele regionen, sier Skogvold.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.