Politiet har igangsatt etterforskning, etter at det i natt er begått innbrudd og hærverk i Skillevollen. Foto: Tom Kristiansen

Innbrudd og hærverk i Skillevollen

Skrevet av Roger Marthinsen
11.03.2018 11:11 - OPPDATERT 11.03.2018 11:24

Pøbler har vært på ferde i Skillevollen i natt, og begått både hærverk og innbrudd.

Ødelagte løyper, et knust vindu inn til kaféen og et kassaapparatet som var stjålet.

Dette synet var det som møtte folk, da de i morges troppet opp i Skillevollen, der det i dag skal arrangeres kretsmesterskap i skiskyting.

– Et vindu er knust vindu og kassa til kaféen er borte. I tillegg er det begått hærverk på skistadion, der noen har kjørt tulling med bil og ødelagt løypene, sier Bossmo & Ytteren IL-leder Tom Kristiansen.

– Det er trist at folk har så lite respekt for slike anlegg, og det er ekstra trasig at noen har ødelagt på stadion, som var preparert til km i skiskyting i dag, sier Kristiansen.

B&Y IL-lederen sier at ikke blir snakk om å avlyse kretsmesterskapet, men at det blir en ekstra jobb for ildsjelene som har preparert løypene, å klargjøre disse til dagens konkurranser.

Forholdet er rapportert til politiet, som har startet etterforskning på stedet.

– Forholdet ble anmeldt til oss klokken halv åtte i morges. Vi har vært på stedet og sikret spor, sier operasjonsleder hos Nordland politidistrikt, Jon Inge Moen, til Rana No.

Moen sier videre at politiet foreløpig ikke har kjennskap til hvor mye penger kassaapparatet inneholdt.  

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.