– Sett av tid til foreldremøtet på nett torsdag kveld, er seksjonsleder Joakim Einhaugs klare oppfordring til tenåringsforeldre. Foto: Roger Marthinsen

Inviterer til Norges største foreldremøte – om russetid og ungdomsutfordringer

Skrevet av Roger Marthinsen
09.04.2019 17:00 - OPPDATERT 09.04.2019 19:37

– Spesielt foreldre til tenåringer bør sette av tid til dette, sier politioverbetjent Joakim Einhaug.

Politiet inviterer alle landets foreldre med ungdom som i år skal ut i russefeiring, til å ta del i Norges største foreldremøte. Møtet finner sted torsdag kveld mellom klokken 19:30 og 19:45, og det er plass til absolutt alle som har har tilgang til Facebook:

Foreldremøte livestreames på Politiet i Norge sine Facebook-sider, torsdag 11. april klokken 19:30.

I det nettbaserte foreldremøtet vil politiet snakke om hva foreldre må være oppmerksomme på, og hvordan de bør snakke med barna sine om de ulike utfordringene som russetiden kan by på. Dette kan være alt fra tips og råd når det gjelder mat, drikke, transport og bekledning, til fare for overstadig beruselse, vold og voldtekt.

– Vi oppfordrer alle foreldre som har tenåringer, og ikke bare foreldre til årets russ, å sette av tid til dette foreldremøtet. Her vil aktuelle tema, utfordringer og situasjoner som ungdom kan komme opp i, i den tida vi nå går inn i, sier politioverbejent og seksjonsleder ved Mo i Rana politistasjon, Joakim Einhaug, til Rana No.

Dersom man har spørsmål eller temaer som man ønsker at politiet skal ta opp, kan man skrive dette inn i kommentarfeltet på invitasjonen på Politiet i Norge sin Facebook-side, innen midnatt onsdag 10. april.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.