Joachim Hjartøy sammen med daglig leder Monica Paulsen i Kunnskapsparken Helgeland.

Joachim (34) er ny ansatt i Kunnskapsparken Helgeland: - Måtte benytte meg av sjansen

Hadde sin første arbeidsdag denne uka.


Joachim Hjartøy (34) tar steget ut av komfortsona for å jobbe med det han virkelig brenner for. Denne uka hadde han sin første dag i Kunnskapsparken Helgeland, skriver Kunnskapsparken Helgeland i en pressemelding..
 
Med en master i forretningsutvikling, entreprenørskap og innovasjonsledelse har bodøværingen lenge vært fristet til å jobbe med samfunnsutvikling. Etter åtte år med innkjøp og offentlige anskaffelser, blant annet på Helgelandssykehuset, dukket anledninga opp.
 
Aktiv rolle i utviklinga
- Jeg brenner for innovasjon og entreprenørskap. Da Kunnskapsparken Helgeland utlyste ei stilling der jeg kan få ta en aktiv rolle i den spennende utviklinga Helgeland nå er inne i, måtte jeg benytte meg av sjansen, sier Hjartøy.
Han er spesielt opptatt av bærekraft, og fasineres av for eksempel Mo Industripark, der den enes avfall blir den andres gull. Bodøværingen har allerede bodd noen år på Helgeland, og har funnet seg godt til rette sammen med samboer og barn i Åga.
Hjartøy er en av fire nyansatte på Kunnskapsparken Helgeland denne høsten – tre med kontorsted Mo i Rana og en med kontorsted Mosjøen. I tillegg har innovasjonsbedriften kontor i Brønnøysund og i Sandnessjøen.
 
Spennende rom
- Vi jobber for hele Helgeland, og et positivt utviklingsmiljø der vi gjør hverandre gode. Vi har mange muligheter, og samarbeider med aktører over hele Helgeland, ja, hele Nord-Norge, sier daglig leder Monica Paulsen i Kunnskapsparken Helgeland.
Hun gleder seg over å få Hjartøy med på laget, som nå teller 19 medarbeidere.
- Med Joachim og våre andre nyansatte får vi inn ny kompetanse og nye perspektiver. Dette fører igjen til et spennende rom for nye ideer.
Hjartøy skal blant annet jobbe som forretningsutvikler i Inkubator Helgeland, og være med på å utvikle både nyoppstarta og veletablerte bedrifter gjennom inkubator-programmet.
At det er mange muligheter på Helgeland skriver bodøværingen gjerne under på.
- Jeg har et ekte ønske om å være en del av alt det positive som skjer.
Hjartøy skal ha kontorsted i Vekst-miljøet på Campus Helgeland.

***

 ****

 ***