Leder i nominasjonskomiteen, Kai Henriksen fra Rana.

Kai skal finne den nye Høyre-lederen

Skrevet av Hedda Hiller
04.05.2020 05:50

Nordland Høyres nominasjonsprosess er i gang.

Nordland Høyre har startet sin prosess med å velge stortingskandidater til valget i 2021. Leder av nominasjonskomiteen, Kai Henriksen ønsker å legge opp til en åpen og inkluderende prosess frem til nominasjonsmøtet til Nordland Høyre i november. 

– Nominasjonskomiteen har kommet i gang med sitt arbeid. Nå er vi i første fase av prosessen, der sittende representanter og vararepresentanter svarer på om de ønsker gjenvalg på lista. Svarene blir offentliggjort på Høyres nettsider, sier Kai Henriksen i en pressemelding.

Neste steg i Nordland Høyres nominasjonsprosess er at alle som ønsker, gis mulighet til å komme med innspill på kandidater.

– Vi oppfordrer både enkeltpersoner, frivillige organisasjoner, næringsliv og lag og foreninger om å spille inn navn på dyktige personer til å representere Nordland og Høyre de neste fire årene. De som ønsker å gjøre dette kan klikke seg inn på Nordland Høyres nettsider, sier Henriksen.

Over sommeren er det lokalforeningene og enkeltmedlemmene i fylkespartiet som gis mulighet til å komme med sine innspill.

– Før komiteen skal komme med ei innstilling til nominasjonsmøtet, skal vi gjennomføre en prøvenominasjon der alle lokalforeningene våre inviteres til å delta, samt en medlemsundersøkelse for alle medlemmer av Nordland Høyre, avslutter Kai Henriksen.

Dette er nominasjonskomiteen til Nordland Høyre:

Leder: Kai Henriksen, Rana

Nestleder: Grete Ellingsen, Sortland

[annonse]
Medlem: Paul Birger Torgnes, Brønnøy

Medlem: Liv Bente Kristoffersen, Bodø

Medlem: Ronny Borge, Fauske

Medlem: Marianne Dobak Kvensjø, Narvik

Medlem: Gitte Øgård, Unge Høyre

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.