Lisa-Marie Karlseng Utland er med i landslagstroppen som reiser til Algarve for å spille fore landskamper. Foto: Roger Marthinsen

Kan nå sin landskamp nummer 30

Skrevet av Roger Marthinsen
25.02.2018 19:57 - OPPDATERT 25.02.2018 21:50

Lisa-Marie Karlseng Utland var blant de første 19 spillerne som ble tatt ut i troppen til en landslagsturnering i Portugal.

Landslagssjef Martin Sjögren hadde Rana-jenta og FC Rosengård-proffen med blant de første 19 han tok ut til samlingen i Algarve, som starter denne uka og går over åtte dager. Der skal Norge spille hele fire kamper på ei uke; mot Australia, Kina og Portugal, samt en plasseringskamp.

Det betyr at Lisa-Marie Karlseng Utland i teorien kan komme opp i 30 landskamper, i løpet av de neste dagene. Rana-jenta står nemlig med 26 landskamper, før samlingen i Portugal.

Fire kamper på åtte dager

At det blir ei tøff samling, er landslagssjef Sjögren tydelig på.

– Vi spiller kamp onsdag, fredag, mandag og onsdag. Det blir en ekstrem høy belastning. Det blir to treninger før første kamp, og fokus på restitusjon og kampforberedelser mellom kampene, sier landslagssjefen til fotballforbundets hjemmeside. 

Norge møter Australia på onsdag, Kina på fredag, Portugal neste mandag og plasseringskamp neste onsdag.

VM-kvalik 

Skulle ikke Lisa-Marie komme innpå i alle kampene i Algarve-turneringen, vil hun trolig uansett runde 30 landskamper før sommerferien. 10. april møter kvinnelandslaget Nord-Irland i VM-kvalik, mens Irland er motstander både 8. juni og 12. juni.

På klubbnivå er Lisa-Marie Karlseng Utland klar for den svenske klubben FC Rosengård, som spiller i dam-allsvenskan. 

[annonse]
   

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.