Kari Bremnes kommer til Mo i Rana 16. februar. Foto: Stian Andersen

Kari Bremnes klar for Rana

Skrevet av Roger Marthinsen
28.10.2019 16:49 - OPPDATERT 28.10.2019 17:02

Klar for Spektrum i februar.

For noen uker siden slapp Kari Bremnes tre nye sanger; "Så fullt av ja", "Gå ikkje rolig" og "Tida bare". Samtidig la hun ut på turné med sitt band. Og den foreløpig siste datoen som er satt opp på Bremnes høst- og vinterturné er Mo i Rana: 16. februar skal hun og bandet stå på scenen i Meyergården Spektrum.

– Vi hadde turnépause i vår og jeg brukte tida på å skrive nye tekster og utvikle ny musikk. 
Resultatet er en mini-EP som ble sluppet 11. oktober. Jeg har ikke noe annet navn på denne utgivelsen. Med god vilje kan vi kalle det en EP. Uansett er det hverken mer eller mindre enn tre sanger som slippes i en samlet liten gjeng, skriver Kari Bremnes på sin egen hjemmeside.

– Vårt forrige album kom i 2017 ("Det vi har"). Da hadde det gått fem år siden "Og så kom resten av livet"(2012). Nå hadde jeg lyst til å ikke la det gå for lang tid i mellom utgivelsene. I fjor slapp jeg sangen "Når du går". Og når vi nå skal på turne, bandet og jeg, kjennes det lystbetont og fint å slippe nye sanger ut på veiene, sier Kari Bremnes. 

Under høst-delen av turnéen har Bremnes spilt i Lofoten Kulturhus, Harstad Kulturhus og Narvik Kulturhus, i Nordland. I februar er det to konserter i Stormen i Bodø og Meyergården i Mo i Rana som står på turnéplakaten. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.