Tinnitusekspressens opptreden på SALT fikk Erlend Mogård Larsen til å hente dem til Træna.

Trippel jazz klar for Træna

Skrevet av Roger Marthinsen
11.06.2019 10:00

Etter å ha sett og hørt Building Instrument og Tinnitusekspressen i Oslo, var bookingsjef Erlend Mogård Larsen fast bestemt på å hente begge til Træna.

– Hva er vel en festival uten litt gøy og sprek jazz på plakaten, spør Trænafestivalen – og gir selv svaret.

– På Trænafestivalen 2019 er vi så heldige å få besøk av Nosizwe/Torje, som spilte på festivalen i fjor også, kritikerroste Building Instrument og unge og freshe Tinnitusekspressen! Alle tre er klare for å jazze opp stemninga uti havet i juli, melder Kristine Karlsen, markedssjef i Trænafestivalen, i en pressemelding.

– Etter en nydelig konsert på Trænafestivalen i fjor kommer Nosizwe tilbake med gitaristen Anders Torje og sammen skal de i år trollbinde oss i Træna kirke utpå torsdagskvelden under festivalen, sier Karlsen.

Building Instrument og Tinnitusekspressen er imidlertid førstereis til Træna. Træna-booker og festivalgrunnlegger Erlend Mogård Larsen har sett begge spille konserter på SALT i Oslo nylig, og da var det ingen tvil om at han ville ha dem booket til Træna.

Nosizwe / Tjore er en duo bestående av Nosizwe Baqwa på vokal og Anders Tjore på akustisk gitar.

Building Instrument er en Bergensbasert trio som blander akustiske og elektroniske uttrykk gjennom sine helt særegne komposisjoner. Musikken favner om mye og er sjangeruavhengig, med kreativitet og lekenhet i sentrum. 

Tinnitusekspressen er en trio som utforsker progressiv house og techno og drar deg med på en reise inn i deg selv og ut på dansegulvet. Ved å spille alt live og oppmuntre til spontane utbrudd og eksplosive elementer i musikken, vil det alltid skje noe nytt og spennende i lydbildet, energien og retningen musikken går.

Trænafestivalen 2019 arrangeres fra og med 11. juli til og med 14. juli.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.