Radio Ranas Helge Jakobsen og Eve Rødfjell skal sørge for å få ranværingene i julestemning, kvelden før kvelden. Foto: Oddvar Brennesvik

Kliner til med ny kvelden før kvelden

Det blir en lille julaften tradisjonen tro hos Radio Rana.


Tradisjonen tro blir det kvelden før kvelden-sending fra Radio Rana, også denne lille julaften. Fra klokka 22.30 mandag kveld gjør nemlig Eve Rødfjell og Helge Jakobsen de siste forberedelser, og sørger for julestemning til de tusen hjem.

Fra Radio Rana meldes det at det blir gjenhør med gamle godbiter, intervjuer, julehilsninger – og masse julemusikk. Fra rundt klokken 23:30 inviteres så lytterne til å delta i en uhøytidelig konkurranse, hvor det blir julegaver til alle.

– Vi kan blant annet friste med premier fra trofaste sponsorer innenfor kultur og handelsnæringen i Rana, forteller radio-teamet. 

Kvelden før kvelden-sendingene fra Radio Rana har blitt en kjær tradisjon for ranværingene. Dette viser tilbakemeldingene fra lyttere, samt det telefon-trykket man opplever under sending.

– Vi har tidligere registrert nesten 5.000 telefonoppringninger i løpet den timen til halvannen timen som konkurransen varer. Mange skrur av lyden på TV for å følge med på lokalradioen, og på den måten la julestemningen sige inn, forteller Radio Ranas Oddvar Brennesvik.

– "Den siste innspurten i heimen tar vi sammen med dere i Radio Rana,” er en vanlig kommentar fra lytterne. Og radionissene Eve og Helge gleder seg til nok en kveld med masse julestemning og hyggelige innringere, kvelden før kvelden, sier Brennesvik.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.