Kom seg ut av brennende campingvogn

Skrevet av Roger Marthinsen
10.04.2019 05:02 - OPPDATERT 10.04.2019 07:31

To personer måtte i natt til legevakt, etter en brann på Havblikk camping på Nesna.

Klokken 03:14 i natt fikk politiet melding om brann i en campingvogn, på Havblikk camping på Nesna. Vogneier hadde kommet seg ut av den brennende vogna og brannmannskaper var da på stedet for å slukke brannen. 

En times tid senere ble det meldt at brannen var slukket. Campingvogn og et tilhørende spikertelt ble totalskadd i brannen, mens en bil og ei campingvogn som sto i nærheten av vogna der brannen brøt ut, ble skadd.

To personer ble sendt til legevakt etter brannen.  

– To personer, begge menn, ble sendt til legevakt for sjekk etter å ha pustet inn røyk. Dette er mannen som befant seg i vogna som brant samt en mann som befant seg i vogna like ved. Begge er vurdert som uskadd, sier operasjonsleder ved Nordland politidistrikt, Tommy Bech, til Rana No.

– Både campingvogn og et spikertelt er vurdert som totalskadd. Det har også oppstått skader på en personbil og ei campingvogn som stod like ved vogna som brant, sier Bech.

Politiet startet etterforskning på brannstedet i natt, for å finne årsak til brannen.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.