Truls Svendsen er årets konferansier for Gallaria.

Kommer til Gallaria

Skrevet av Hedda Hiller
10.10.2018 10:22 - OPPDATERT 10.10.2018 10:58

– Vi ønsker jo at Gallaria skal være en folkelig greie, så hvem er da bedre som konferansier enn Truls Svendsen?

– Han er en folkekjær type, som jeg tror vil passe svært godt inn i vårt konsept, sier leder i Ranaregionen næringsforening, Trine Rimer. 

I flere år har Gallaria-komiteen forsøkt å sikre seg Truls Svendsen uten å få det til å passe. Endelig var timingen perfekt, og dermed er det Svendsen som blir konferansier for Gallaria som går av stabelen 18. januar neste år. 

– Vi ønsker jo at Gallaria skal være en folkelig greie, så hvem er da bedre som konferansier enn Truls Svendsen? Han har en lun og herlig humor som går rett hjem hos de aller fleste, sier Rimer. 

Truls Svendsen har vunnet folkets gullrute to ganger, og har deltatt på en rekke programmer for TV 2, blant annet som gjenganger i "Senkveld" med Thomas Nummer og Harald Rønneberg. I 2015 krysset han Grønland, sammen med Cecilie Skog, og i fjor brynte de seg på Sør-Amerikas høyeste fjell, Aconcagua. For tiden er han å se på skjermen sammen med Eivind Hellstrøm i "Truls ala Hellstrøm". 

 JOBBER MED PROGRAMMET

Gallaria har ennå ikke lansert sitt endelige program, men tradisjonen tro blir det fagprogram på dagen og festkveld med prisutdeling. Tema er digital kommunikasjon og fremtidsrettet næringsutvikling. 

– Vi håper å kunne inspirere de ulike næringsaktørene i regionen med er spennende og variert program, sier Rimer. 

GLEDER SEG TIL Å FÅ INN BIDRAG

Det er to frister å forholde seg til om du vil sende inn forslag og bidrag til Gallaria. Forslag til Årets bedrift, Serviceprisen og Årets ambassadør må leveres innen 15. november. Bidrag tl fagprisene innenfor reklame og kommunikasjon leveres innen 15. desember. 

– Her håper vi det strømmer inn med forslag. Det er jo så mange som gjør så mye bra! Vi gleder oss veldig til å få inn alt av forslag og bidrag, sier Trine Rimer. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.