Ber helsepersonell melde seg

Skrevet av Roger Marthinsen
15.03.2020 13:00

Helgelandssykehuset oppfordrer helsepersonell som i dag ikke jobber i helsesektoren om å registrere seg.

Helgelandssykehuset ønsker å kartlege personell med helsefaglig utdannelse eller erfaring som kan stille opp, dersom det blir ekstra behov for det. Derfor ber man nå aktuelt personell om å registrere seg.

– I forbindelse med av utbruddet av Koronavirus (Covid-19) ønsker Helgelandssykehuset å kartlegge helsepersonell som i dag ikke jobber i helsesektoren. Dette kan være deg som for eksempel er student, du som jobber i forsikringsselskap men egentlig er utdannet sykepleier, eller du som har jobbet som helsepersonell men har gått av med pensjon. Om du kjenner deg igjen i eksempelet, eller har en lignende bakgrunn vil Helgelandssykehuset oppfordre deg til å registrere deg ved å "søke på stillingen" og legge inn din CV, melder Helgelandssykehuset.

Man påpeker videre at dette ikke er en ordinær stillingsutlysning, men Helgelandssykehuset som ønsker å kartlegge helsepersonell på Helgeland som i dag ikke jobber i helsesektoren og som kan kontaktes ved behov for bistand i tiden fremover.

Dersom du ønsker å bistå kan du gå inn og registrere deg her

---------

LES OGSÅ:

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.