Foto: Jens Arthur Remmen Wiken

Leteaksjon etter savnet tenåring i Vefsna

Pågående leteaksjon i Mosjøen

Det pågår for tiden søk etter en ung kvinne i elva Vefsna i Mosjøen. Det skriver Politiet i Nordland i en pressemelding.

 – Nordland politidistrikt har en pågående leteaksjon i Mosjøen. Politiet leter etter en ung kvinne som har havnet i elva fra gamle Øybrua i natt. Leteaksjonen startet rundt klokken 01.00, og har pågått siden. Både politi, brann og helseressurser har deltatt i søket. 

– Det er krevende forhold i leteområdet, med sterk kulde og is elva. Søket vil fortsette utover dagen. Det letes både fra lufta og på land, sier kommunikasjonsrådgiver i politiet, Stine Eidissen Bya. 

Leder ved operasjonssentralen i Nordland politidistrikt, Kai Eriksen, sier at politiet fortsatt har håp om å finne den unge kvinnen i livet. 

– Vi har ikke gjort noen funn, men vi leter med redningsskøyte, strandsøk og dykkere. Så lenge det er dagslys komme vi til å fortsette å lete, og gir ikke opp, og så må vi ta en ny vurdering når vi mister lyset. Vi gjør nye vurderinger fra time til time, sier Eriksen. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.