Lisa-Marie Karlseng Utland og FC Rosengård vant den første Champions League-kampen mot Ryzan.

Seier i Champions League-åpningen

Skrevet av Roger Marthinsen
12.09.2018 14:18 - OPPDATERT 12.09.2018 17:03

Lisa-Marie Utland spilte fra start, da hennes FC Rosengård vant sin åpningskamp i Champions League.

Lisa-Marie Karlseng Utland har slitt med å få spilletid for klubblaget FC Rosengård. Etter noen strålende landskamper, som endte med VM-billett, og spilletid og scoring i forrige seriekamp, var imidlertid Rana-jenta endelig med fra start, da den svenske klubben i dag møtte russiske Ryazan-VDV, i første runde av Champions League.

FC Rosengård vant til slutt en jevnspilt kamp i Ryzan med 1-0. Scoringen kom i det aller siste spilleminuttet av ordinær tid, gjennom et selvmål fra en av Ryzans spillere. Lisa-Marie var da byttet ut tolv minutter tidligere.

Utland og hennes svenske klubb kjemper nå om hele tre titler, og de avgjørende kampene kommer tett:

Seieren i Russland i dag gir et meget godt utgangspunkt for avansement til 8. delsfinale i Champions League. Returkampen mot Ryzan spilles hjemme i Malmø om to uker. 

I Damallsvenskan ligger FC Rosengård på andreplass når seks serierunder gjenstår, ett poeng bak serieleder Kopparbergs/Göteborg. Neste seriekamp er borte mot Linköpings FC, kommende søndag. 

I den svenske cupens tredje runde skal Rosengård møte Böljan i bortekamp neste onsdag. 

Les også:
 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.