Lisa-Marie scoret to i VM-generalprøven

Skrevet av Roger Marthinsen
03.06.2019 07:00

Lisa-Marie Karlseng Utland scoret to ganger, da Norge slo Sør-Afrika 7-2 i siste kamp før VM.

Lisa-Marie Karlseng Utland scoret to mål i løpet av to minutter og spilte 80 minutter, da Norge i går kveld slo Sør-Afrika hele 7-2 i det som er den siste kampen før VM i Frankrike. 

Den tidligere Gruben-spilleren scoret sitt første og Norges andre etter 19 minutter. Sør-Afrikas klarering av et frispark fra Caroline Graham Hansen havnet rett i beina til Utland, som scoret fra kort hold.

To minutter senere var Lisa-Marie på farten igjen. Et gjennomspill fra Isabell Herlovsen sendte Utland alene igjennom, og FC Rosengård-spissen scoret sikkert alene med keeper.

Landslagssjef Martin Sjögren var rimelig fornøyd med det han fikk se på Stade Moulonguet i Amiens, en knapp uke før VM-åpningen mot Nigeria.

–  Jeg er naturligvis fornøyd med at vi scorer syv mål og at vi vinner kampen, men ikke med at vi slipper inn to mål. Målet var å holde nullen, men totalt sett var det bra, sa Sjögren til NRK etter kampen.

Før VM starter står Lisa-Mare Utland nå med 41 kamper og 14 scoringer for Norges a-landslag.

Norge spiller sin første VM-kamp mot Nigeria lørdag 8. juni. Deretter følger vertene Frankrike onsdag den 12. juni før gruppespillet avrundes mot Sør-Korea den mandag 17. juni. 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.