Logoen til elevbedriften Dinner Spinner fra Polarsirkelen vgs. ble kåret til nest beste logo, under fylkesmessa for elevbedrifter.

Logo-pris til Dinner Spinner

Av Roger Marthinsen
13.03.2018 09:06 - OPPDATERT 13.03.2018 10:32

Polarsirkelen-elevene bak Dinner Spinner fikk både ros og en sjekk for sin logo, under fylkesmessa for ungdomsbedrifter

Fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Nordland startet i går i Bodø, med blant annet storstilt kåring og prisutdeling innenfor en rekke kategorier.

I klassen for beste logo tok ungdomsbedriften Dinner Spinner fra Polarsirkelen videregående skole hjem andreplassen. 

Juryen sier i sin begrunnelse for valget av Dinner Spinner-logoen som den nest beste blant alle innsendte bidrag:

"Her er et trivielt hverdagsvalg gjort morsomt og lekent. Logoen klarer med sitt formspråk og navn å formidle hva tjenesten tilbyr, på en enkel og intuitiv måte. Logoen er distinkt i sin form, og man får umiddelbart et inntrykk av hvordan en grafisk profil, nettsiden og utførelse av en App vil se ut.

Slik ser logoen til Dinner Spinner ut.

Juryen skulle gjerne sett et litt tydeligere skriftsnitt på små størrelser, men sitter igjen med et meget godt helhetsinntrykk. Teamet fra Polarsirkelen Videregående skole har laget en visuelt interessant og kreativ logo, som får det til en lek å finne ut hva man skal ha til middag. 2. plass i Beste Logo går til Polarsirkelen Videregående skole og teamet bak Dinner Spinner UB!"

Også Pinkbite og EPT fra Polarsirkelen vgs. deltar under fylkesmessen.

Pinkbite, som er en ungdomsbedrift som satser på produsksjon av gensere, cap og t-skjorter, ble nominert til priser i kategoriene beste reklamefilm, beste logo og beste stand. Beste stand kåres i dag, og der er både Pinkbite og Dinner Spinner nominert.

(Saken fortsetter under bildet)

Pinkbite UB (f.v.): Simen Knudsen, Robin Julian Stenersen, Viktor Hansen, Even Smith-Nilsen og Sobar Tahir.

Det er Ungt Entreprenørskap Nordland som står bak fylkesmessa for ungdomsbedrifter, der over 400 elever fra 12 videregående skoler i hele Nordland deltar.

Messa, som har sitt fysiske tilholdssted i Glasshuset i Bodø, fortsetter i dag, og det skal foretas flere kåringer. Blant annet skal Årets Ungdomsbedrift kåres, der vinneren skal representere Nordland under NM for Ungdomsbedrifter i Oslo i april.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.